POSTS
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Tarieven

 

BnB Service Utrecht Pakket

Met het BnB Service Utrecht pakket worden alle verhuur zorgen jou uit handen genomen! Voor maar 25% van de verhuuropbrengsten regelen wij de verhuur van A-Z en de schoonmaak kosten worden direct doorberekend aan de toeristen. Op deze manier kunt u zorgeloos op vakantie terwijl uw huis in goede handen is en u tegelijkertijd uw vakantie terug verdient.

75%

Van de verhuuropbrengsten gaan direct naar de eigenaar.

25%

Van de verhuuropbrengsten gaan naar BnB Service Utrecht

Losse Services

Het verhuren van je eigen woning aan toeristen is natuurlijk ook hartstikke leuk om zelf te doen! Daarom bieden wij ook losse diensten aan, zodat ook tijdens jouw afwezigheid de verhuur gewoon door kan gaan. Heb je hulp nodig bij het ontvangen van nieuwe gasten of moet er tussendoor even snel schoongemaakt worden?

Wij staan altijd voor je klaar.

40
Persoonlijke Check-in

Een van onze hosts zal persoonlijk de gasten ontvangen en verwelkomen, een rondleiding geven in het huis en praktische informatie geven. De sleutels worden overhandigd en eventuele tips voor evenementen of bezienswaardigheden in de buurt gegeven.

30
Cleaning

Wanneer je op vakantie gaat of al bent heb je vaak geen tijd om de schoonmaak voor en tussen boekingen in te doen. Al vanaf €30,- maken wij je huis schoon zodat je gasten en een schoon en fris huis verblijven.

5
Support Service

Voor €5,- per dag kan je gebruik maken van onze support service. Gasten kunnen BnB Service Utrecht 24/7 bereiken met vragen over jouw huis of Bed & Breakfast. Handig voor als er even geen warm water meer is of als de stroom is uitgevallen.

7,50
Laken en Linnen pakket

Voor €7,50 per gast per boeking leveren wij heerlijk fris beddengoed, handdoeken en vaat/thee/schoonmaak doeken. *Dit is alleen mogelijk in combinatie met een Check-in en Check-out of Cleaning.

30
Persoonlijke Check-out

Als het verblijf er weer op zit komt een van onze hosts langs om te vragen aan de gasten hoe het verblijf was. Het huis wordt gecontroleerd op eventuele schade zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken!