POSTS
SEARCH
Airbnb Service Utrecht

Advertentie

Het begint allemaal bij de perfecte advertentie. Samen met jou klimmen we in de pen en creëren we een professionele en geoptimaliseerde advertentie op Airbnb. Hierin komen alle voordelen van jouw huis goed naar voren.

Check-Out

Een aantal dagen voor het vertrek van de gasten wordt er gevraagd wanneer ze willen vertrekken. Een van onze hosts zal op de afgesproken tijd bij het huis aanwezig om te bekijken of de gasten het naar hun zin hebben gehad en een snelle controle uit te voeren.

Screenen

Zodra de advertentie online staat en er boekingen binnen komen worden de gasten gescreend. Er worden alleen gasten toegelaten met een ID verificatie en ze moeten van te voren akkoord gaan met de huisregels.

Schoonmaak

Na de check-out wordt er direct begonnen met de schoonmaak. Het gehele huis of appartement wordt schoon en in orde gemaakt voor aanvang van de volgende gasten of natuurlijk voor jouw terugkeer. Zo kom je altijd weer thuis in een schoon en fris huis!

Check-In

Tijdens de check-in is een van onze hosts persoonlijk aanwezig en verwelkomt de gasten. Vervolgens laat hij/zij het huis zien, overhandigt de sleutels en geeft eventueel nog tips over de buurt en culturele bezienswaardigheden.

24/7 Service

Wij zijn 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar en onze hosts wonen allemaal in Utrecht waardoor ze wanneer het nodig is snel ter plekke zijn. Als de Airbnb'ers hun sleutels kwijt zijn geraakt of de Wifi werkt niet meer, wij komen direct langs en vinden voor alles een oplossing!

Airbnb Service Utrecht

De Airbnb service is zo ingericht dat u zorgeloos op vakantie of op zakenreis kunt gaan terwijl u tegelijkertijd geld verdient en een prachtige lokale vakantie ervaring aanbiedt.   In ruil voor deze totaal service vraagt BnB Service Utrecht 25% van de huuropbrengsten. Op deze manier ontstaat er een No Cure No Pay samenwerking, hoe meer geld u verdient hoe meer wij verdienen en vica versa.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Geoptimaliseerde advertentie op Airbnb

  • Screenen van de gasten

  • Managen van de boekingen

  • Persoonlijke Check-In + sleuteloverdracht

  • Persoonlijke Check-Out + controle

  • Schoonmaak

  • Reviewmanagement

  • 24/7 Service

Extra Services

Naast het Airbnb Service pakket bieden wij nog een aantal extra services om het verhuren van jouw huis nog makkelijker en veiliger te maken.

7,50
Laken en Linnen pakket

Bnb Service Utrecht biedt ook de mogelijkheid om het beddengoed en de handdoeken aan te leveren. De kosten hiervan bedragen €7,50 per gast per boeking en kunnen doorberekend worden aan de gasten.

99
Professionele fotografie

Bij de perfecte advertentie horen natuurlijk professionele foto's! Voor maar €99,- laten wij een professionele fotograaf van Woningperspectief langskomen die prachtige foto's maakt van uw woning.