POSTS
SEARCH
BnB Service Utrecht

Over BnB Service Utrecht

De mogelijkheden om de wereld te ontdekken worden steeds makkelijker en de ervaringen steeds beter! Leven als een ‘Local’ is dé nieuwe trend. 


Toeristen en zakelijk bezoek maken graag gebruik van jouw woning tijdens jouw afwezigheid, wanneer je nu op een korte zakenreis bent of 3 maanden door Azíë heen reist. 

 

BnB Service Utrecht is begin 2016 opgericht en helpt jou bij het verhuren van je woning. Op deze manier zorgen wij voor je woning, de gasten en bovendien krijg jij aan het einde van de maand een leuke vergoeding!

 

Ons team bestaat uit ervaren mensen die het prachtig vinden om nieuwe mensen uit alle werelddelen te ontvangen en tips te geven over de omgeving en ons mooie stadsie Utrecht. 

 

Dit alles resulteert in veel positieve reacties van zowel de gasten als de eigenaren van de woningen!

Ervaren & Betrokken

Door samen te werken met verschillende partners heeft BnB Service Utrechtj op elk moment toegang tot jarenlange ervaring en kennis in het hosten en verhuren van huizen en appartementen. Of je nu wel of geen gebruik wilt maken van onze diensten, wij adviseren graag!

Persoonlijk & Betrouwbaar

BnB Service Utrecht bestaat uit een klein en betrokken team. Hierdoor kunnen wij voor zowel de klant als de gasten een persoonlijke benadering bewerkstelligen.

Flexibel & Klantgericht

Een kennismakingsgesprek in de avonduren of een check in om 2 uur 's nachts? Door onze flexibele instelling is dit geen enkel probleem en staan wij altijd klaar.